Unelmallinen elämä?

Heippa, olen Kati. Nuori yrittäjä, yhden Ossin avovaimo, läheisriippuvaisen rottweiler Mafin emäntä, muistisairaan läheiseni hoitaja ja kolmen teinin ylpeä isosisko. Rakastan kaikkea luovaa tekemistä, värikästä elämää ja pieniä arjen irtiottoja.

Unelmallinen elämä on käsityöpainotteinen lifestyle blogi. Julkaistuani muutaman vuoden pelkästään ompeluun keskittyvää blogia huomasin, että haluan kirjoittaa ompelun lisäksi enemmän omasta elämästäni, ikuisesti riivaavasta matkakuumeesta ja kaikenlaisista kädentaidoista elämäntapana. 

Blogista löytyy elämän makuisia tarinoita sekä vinkkejä ja ideoita monesta eri aiheesta kiinnostuneille. Keittiössä viihtyvät löytävät blogista herkullisia reseptejä helppoihin arkiruokiin ja herkullisiin leivonnaisiin. Matkailusta haaveilevat voivat lukea meidän vinkkejä ja kokemuksia etenkin kotimaan pienistä ja suurista matkakohteista. Ompelua ja muita kädentaitoja harrastavat löytävät blogista erilaisia ohjeita ja ideoita harrastuksensa. 

Lisäksi ompelusta innostuneet tulevat löytämään verkkokaupastani Unelmallinen, heille sopivia tuotteita kuten Miten opin ompelemaan? e-kirjan ja blogissakin nähtyjen vaatteiden kaavoja. Toisinaan blogiin tulee varmasti kirjoitettua myös jokunen sana yrityksestäni, mutta pelkkään verkkokaupan mainostukseen täällä ei keskitytä. Unelmallinen elämä on enemmänkin tarina yrityksen takana olevasta elämästä.

Jotta pysyt menossa mukana, kannattaa liittyä blogin lukijaksi sekä seuraajaksi Facebookissa ja Instagramissa.

PS. Vaikka Unelmallinen blogi ei enää päivity, voi sieltä käydä edelleen katsomassa kaikkia aiemmin tekemiäni ompeluohjeita ja ideoita.

- Kati -