Kesän matka To Do -lista

24 toukokuuta


Aaah kesä, aurinko ja lämpö. Voiko ihminen enempää pyytää? Kuten varmasti olet sanomattakin huomannut viimeisinä viikkoina on ollut enemmän hellepäiviä kuin ehkä koko viime kesänä yhteensä. Ja mainio sää valtaa ainakin oman mieleni kesäsuunnitelmilla.

Perinteistä kesälomaa meillä ei vietetä tänäkään vuonna, mutta vapaista viikonlopuista on tarkoitus ottaa kyllä kaikki ilo irti. Suunnitelmien määrästä päätellen kotona ei tarvitse paljon tämän kesän aikana pötkötellä ja sekös kelpaa ikuisesta menokuumeesta kärsivälle mielelleni.Risteily - Jos vain minulta kysyttäisiin me varmasti asuisimme laivalla. Meri, valmisruoka ja niin huoleton tunnelma. On vain se hetki, aivan kuin ulkopuolista maailmaa ei olisikaan. Eihän sitä vain voi olla rakastamatta! Kesän ensimmäisellä risteilyllä Tallinnassa käytiin jo viime viikonloppuna, mutta vielä on onneksi merimatkoja jäljellä. Heinäkuussa suuntana on päivä Pietarissa ja elokuussa  mennään jälleen vierailulle Tukholmaan.

Tarkoituksena on myös viime vuoden tavoin suunnata juhannuksena Tampereen Laukontorilta Sotkanvirtaan menevälle sisävesiristeilylle. Mukava olisi tänä kesänä suunnata Laukontorilta myös päiväksi Viikinsaaren. Etenkin Ossin toiveissa on lisäksi sisävesiristeily Nokian Siurosta Hämeenkyröön. Enkä toki minäkään tähän vastaan laita.Eläinpuisto - Ähtäri vs. Korkeasaari kas siinäpä vasta pulma. Onneksi on mahdollista valita myös molemmat. Nähtäväksi kuitenkin jää mihin vaihtoehtoon lopulta kesän aikana päädytään tai paremminkin ehditään. Huvipuisto reissuja meillä sen sijaan ei ensimmäistä kertaa ole tiedossa ollenkaan. Uskomatonta! Ehkä tähän saadaan vielä muutos..

Kesäteatteri - Helsingin matkamessuilta asti meidän kesäsuunnitelmissa on ollut Pyynikin kesäteatterin Ehtoolehdon sankarit -esitys. Kirjasarja johon näytelmä perustuu on ainakin niin mahtava, että omat odotukseni tästä on varsin korkeat. Sappeen kesäteatteri sen sijaan ei tänä vuonna kuulunut alkuperäisiin suunnitelmiin kunnes Ossi meni ja voitti liput Topi Sorsakosken elämästä kertovaan On Kesäyö -musikaaliin. Onhan tämäkin siis käytävä katsomassa.


Ompelufestarit - Tähän ensimmäistä kertaa Espoon Opinmäen kampuksella 8.-10. kesäkuuta järjestettävään ompelu tapahtumaan me ei kyllä varsinaisesti lähdetä lomailemaan vaan kyseessä on myös Unelmallisen ensimmäinen messutapahtuma. Meidät löytää siis asiakkaiden sijasta myyntitiskin takaa. Mutta matkahan se on työmatkakin ja varmasti leppoisampi sellainen kun lähtee liikenteeseen enemmänkin lomafiiliksissä.

Kotimaan päivämatkat - Harkinnassa on ollut myös päivän reissut autoillen aina yhteen kotimaan kohteeseen kerralla. Ossi haikailee Kangasalan Rallimuseoon ja itselläni kohteita on niin monta etten meinaa osata päättää. Rauman ja Porvoon vanhat kaupungit kuulostaa ihanalta, mutta myös Naantali olisi kehuttu kesäkaupunki. Eikä Porin Yyterikään kuulostaisi hassumalta. Voih minulla taitaisi riittää matkaideoita vaikka vuoden jokaiselle päivälle!


Onko sinulla jo kesäsuunnitelmat valmiina? Otatko rennosti kotona, suuntaatko perinteiseen tyyliin mökkilomalle vai onko luvassa erilaisia reissuja?

Tykkäsitkö postauksesta? Jos olet kiinnostunut erilaisista matkavinkeistä, maukkaista resepteistä ja pienistä arjen ajatuksista sekä kädentaitoista ja ompelu ideoista kannattaa liittyä blogin lukijaksi, tykätä Facebookissa ja seurata Instagramissa.


- Kati -

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tervetuloa vaan Poriin! ❤ Yyteri on kyllä hieno paikka, vaikka mua siellä houkuttaa enemmän loppukesästä mustikanpoiminta kuin kesän rantaelämä.. :D Kotosalla taitaa loma pääasiassa mennä, kun miehellä niin työntäyteinen kesä tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 En yhtään tiennyt, että asutte siellä päin! Minun edellisestä rannalla käynnistä on niin kauan, että olen pohtinut josko tänä kesänä pitäisi tehdä asiaan muutos :) Työt kyllä häiritsee kummasti lomailua!

      Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!