8. Miten saat tuunattua vanhasta kyntteliköstä mieleisesi?

08 joulukuutaRakastan tunnelmallisia jouluvaloja. Niin paljon, että meillä niitä ei edes kerätä kesäksi pois. Heti ensimmäisinä hämärinä iltoina olohuoneen ikkunan päällä roikkuvat valot pääsee käyttöön. Luomaan tunnelmaa ja valaisemaan pimeää vuodenaikaa.

Olen jo aiemmin halunnut myös olohuoneen ikkunalaudalle perinteisen kynttelikön. En kuitenkaan liian perinteisen näköistä vain samanmallisen. Löysinkin ilokseni kirpputorilta sellaisen muutamalla eurolla. Vieläpä aivan toimivan. Kylläkin  juuri sellaisen joulunpunaisen perinteisillä kynttilämanseteilla. Varmasti tiedät millaisen.Sopiakseen meille löydetty kynttelikkö kaipasi hieman ehostusta. Tampereen käsityömessuilta, Helmidelin pöydästä löytyi manseteihin täydellisiä kimaltavia helmiä. Puisia tumman harmaita, hopeita ja pinkkejä. Pujotin vain helmet pieneen palaan joustavaa ja läpinäkyvää korunauhaa ja kiinnitin lopuksi umpisolmulla.

Uuden värin kynttelikkö sai helposti valkoisesta spraymaalista. Kauniimman kuin osasin edes kuvitella. Ajattelin, että puun kuviot peittyy ja maalista tulee tasainen, mutta toisin kävi. Paikoitellen alkuperäinen punainen paistaa läpi valkoisen, tehden pinnasta rosoisen vanhan ja kuluneen näköisen.Tunnelmallista joulunodotusta just sulle <3 Tykkäsitkö postauksesta? Kannattaa liittyä blogin lukijaksi, tykätä Facebookissa ja seurata Instagramissa.

- Kati -

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tulipa nätti! Minäkin tuunasin samanlaisen viime joulun alla helmillä, valkoisilla kylläkin. Mulla oli viime joulun alla semmonen helmibuumi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin kurkkaamassa ja nähtyäni kyllä heti muistinkin tuon kynttelikön. Olenkohan minä alitajuntaisesti napannut koko idean sinun viime vuotisesta joulukalenterista :D

      Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!