5. Monipuoliset lahjaideat pukinkonttiin

05 joulukuuta


Onko lahjat hankkimatta? Lyökö pää tyhjää vaihtoehtoja miettiessä? Jostain syystä minulla ei, joten päätin jakaa teillekin muutaman ylimääräisen mielessäni pyörineen lahjaidean. 

Ossin lahjaa lukuunottamatta itselläni on poikkeuksellisesti jo kaikki lahjat, jos nyt ei ihan valmiina niin kuitenkin suunniteltuna. Ja onhan hyvin suunniteltu puoliksi tehty.


Elämyslahjat
Me vietiin viime vuonna pienemmät sisarukseni joululahjaksi risteilylle, enkä muista ehkä koskaan ennen kuulleeni heiltä sellaista ilon ja riemun kiljumista saaduista lahjoista. Yhdessä vietetty aika on yksi mieleenpainuvimmista lahjoista. Jos sinusta tuntuu, ettet keksi sopivaa lahjaa tai saajalla on jo kaikkea kannattaa harkita yhteisen elämyslahjan ostamista. Vaihtoehtoja on aivan mielettömästi ulkomaanmatkoista kylpylälomaan, risteilyä, teatteria, konserttia, leffalippuja ja erilaisia aktiviteetti puistoja. Nykypäivän tarjonnalla tässä lahjassa taitaa olla vain mielikuvitus rajana.

Ruokalahja
Perinteisten valmiiden ruokalahjakorien sijasta voit kerätä pakettiin monipuolisesti kaikkia erilaisia ruoka- ja taloustarvikkeita. Aika varmasti niille on käyttöä jokaisessa perheessä, mutta ehkä hieman kannattaa olla tietoinen lahjansaajan makutottumuksista ja mahdollisista allergioista. Etenkin juuri kotoa muuttaneelle opiskelija nuorelle arkistenkin tarvikkeiden saaminen voi olla kullan arvoinen lahja.

Kuvalahjat
Valokuvakirja tai -kalenteri on miellyttävän henkilöhtainen lahja vaikkapa isovanhemmille tai läheisille ystäville. Kerää menneen vuoden muistot yhteen ja kasaa niistä viihdyttävä kirja tai tulevan vuoden seinäkalenteri läheisesi joulumuistamiseksi. Meillä Mummi edelleen muistelee muutaman vuoden takaista seinäkalenteriaan Mafista. Tämä, jos jokin kertoo mielestäni onnistuneesta lahjahankinnasta.

Itse tehdyt lahjat
Hauska tapa muistaa autoilevaa ystävää tai läheistä on itse tehty parkkikiekko. Ainakin Pinterestistä löytyy jo paljon erilaisia ideoita tämän lahjan toteutukseen. Mahtavaa, että uusien säädösten myötä tuli jälleen yksi diy lahjojen mahdollisuus lisää.

Haluaisitko muistaa läheisiäsi pehmeillä paketeilla, mutta oikea koko mietityttää? Perinteisten villasukkien lisäksi yhden koon vaatteet tai asusteet on mainio idea pukinkonttiin. Joulukalenterin toisessa luukusta löydät ohjeen saumattomaan ponchoon ja vanhasta blogistani ompeluohjeet hupulliseen tuubihuiviin sekä ihanaan yhden koon neuleeseen.


Jännittävää joulunodotusta just sulle <3 Olethan jo käynyt lukemassa aiempien joulukalenteri luukkujen ideat ja vinkit?

- Kati -

You Might Also Like

0 kommenttia

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!