3. Tuunaamalla mieluisat adventtikynttilät

03 joulukuuta


Kuuntele..
Tiukuja voit jo kuulla,
Joulu on jo porraspuulla.
Sytytä kynttilä, hiljenny tovi,
avaa Joululle ovi.

Ensimmäistä kertaa meillä on joulun tunnelmaa tuomassa adventtikynttilät. Kaupan valmiit versiot ei oikein miellyttäneet silmääni, joten ajattelin tuunata omat kynttilät. Ei ollutkaan muuten aivan helppo homma löytää  tähän tarkoitukseen neljää eri mittaista kynttilää. Lopulta Ikean valikoimasta sain koottua haluamani asetelman.
Mietin monia eri vaihtoehtoja kynttilöiden numeroiksi. Pyörittelin päässäni ideoita ees ja taas. Pohdin numeroiden kirjoittamista tussilla suoraan kynttilöihin. En kuitenkaan ollut aivan varma, mikä tussi olisi varmasti turvallinen tässä tarkoituksessa. Harkitsin pahvisia numeroita, mutta tulipalo hysteerikkona koin pahvin palan kaikkein riskialteimmaksi vaihtoehdoksi.

Lopulta mietin numeroiden askartelua pelkästään fimomassasta, mutta aiempien kokemusten perusteella me ei vielä tulla aivan niin hyvin toimeen. Päätinkin askartella fimomassasta pelkät ympyrät, joihin kirjoitin hopeisella tussilla numerot ja kiinnitin puuvillanarulla kynttilöiden ympärille. Vaikka itse sanonkin niin tämä taisi olla paras vaihtoehto myös ulkonäöllisesti. Joskus se yksinkertaisin vain on kaikkein kaunein.

Suloista joulun odotusta just sulle <3 Olethan jo liittynyt blogin lukijaksi, tykännyt Facebookissa ja seurannut Instagramissa?

- Kati -

You Might Also Like

2 kommenttia

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!