20. Miten tuunata kaupan valokranssi mieleiseksi?

20 joulukuutaErilaiset jouluvalot on mielestäni yksi tärkeimmistä joulu elementeistä. Erilaisilla valoilla saa helposti luotua kaunista joulun tunnelmaa. Sellaista utuista ja rauhallista. Ei liian kirkasta.

Olen jo aiempina vuosina katsellut kaupan valokransseja ostaakseni sellaisen, mutta suurin osa niistä on näyttänyt tylsiltä. Suorastaan jopa melko karuilta. Kun itsekään en ole kokonaista kranssia saanut aikaiseksi päätin kokeilla valmiin tuunamista mieleiseksi.

Löysin Tampereen käsityömessuilta huovasta valmistettuja, liimattavia lumihiutaleita. Kranssin epätasaisuuden vuoksi tuumin liimauksen olevan kyllä vallan turha, mutta sainkin todeta olettaneeni väärin.

Tarkoituksenani oli solmia lumihiutaleet huomaamattomasti pienellä langan pätkällä kiinni kranssin kehikkoon, mutta ainakin toistaiseksi ne ovat pysyneet kiinni pelkällä valmiilla liimapinnalla.

Ehkä valmis liima kuivuu ajan myötä ja toteutan vielä alkuperäisen suunnitelmani, mutta ainakin tänä vuonna pelkkä liimaus näyttäisi riittävän.


Tunnelmallista joulunodotusta just sulle <3 Tykkäsitkö postauksesta? Kannattaa liittyä blogin lukijaksi, tykätä Facebookissa ja seurata Instagramissa.

- Kati -

You Might Also Like

6 kommenttia

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!