13. Parhaat jouluelokuvat

13 joulukuutaNautitaanko teillä joulun ajasta elokuvien parissa? Etsitään joulumieltä erilaisista filmeistä? Meillä rakastetaan elokuvia. Yhteisiä hetkiä sohvalla. Välillä leffailtoja tulee vietettyä harvemmin ja toisinaan taas koko yön tai päivän kestäviä maratoneja.

Parhaat jouluelokuvat on mielestäni ehdottomasti kaikki lapsille suunnatut. Joulutunnelmaa, iloa ja naurua. Suurin osa varsinaisia klassikkoja. Mikä on sinun suosikki jouluelokuva?Joulupukki ja noitarumpu 
Yksi itselleni rakkaimmista lapsuuden jouluelokuvista. Minua se jaksaa edelleen lähes nostalgisesti viihdyttää, mutta en osaa sanoa uppoaako tarina enää nykypäivän lapsiin. Joulupukki ja noitarumpu on mielestäni lämminhenkinen elokuva Joulukylästä, jossa selvitetään vanhan lahjatoivekirjeen arvoitusta samalla kun Joulupukki joutuu erilaisten kepposten uhriksi.

Tonttu Toljanteri 
Joulukalentereista parhaimmalla voi viihdyttää itseään nykyään ympäri vuoden. Ei vain ole Toljanterin voittanutta joulun tuojaa. Tuo hyväsydäminen, mutta hieman tohelo tonttu ilahduttaa samalla tavalla jokaisessa jaksossa.

Lumiukko
Tämä klassikko tarina on tuonut minulle ja isälleni joulun koko ikäni. Se on meidän ainut jouluperinne, joka on pysynyt samanlaisena vuodesta toiseen. Korkeintaan esitysaika on hieman muuttunut. Ei tule joulua ilman tätä kaunista lyhyt animaatiota ja sen  taianomaista musiikkia.

Ville Vallaton joulutarina
Kukapa ei viihtyisi Ville Vallattoman ja naapurin äreän Karjusen sedän hulvattomassa seurassa. Villen temput jaksaa naurattaa ympäri vuoden aina uudelleen ja uudelleen.

Yksin kotona
Ensimmäinen ja toinen osa on ehdottomasti parhaimmat. Jotenkin Macaulay Culkin on vain se ainoa ja oikea alkuperäinen Kevin. Kokonaisuudessaan Yksin kotona elokuvasarja tarjoaa naurua, jännitystä ja ajoittain taianomaista joulutunnelmaa koko perheelle. Oikeastaan nämä konnajahtiin keskittyvät elokuvat sopii kyllä mielestäni koko talviaikaan.Rentoa joulunodotusta just sulle <3 Tykkäsitkö postauksesta? Kannattaa liittyä blogin lukijaksi, tykätä Facebookissa ja seurata Instagramissa.

- Kati -

You Might Also Like

0 kommenttia

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!