10. DIY lahja - ompele helpot joulusukat

10 joulukuuta
Villa Nanna -blogin Melissan innoittamana päätin minäkin kokeilla sukkien ompelua. Kimaltelevien ja pehmeiden joulusukkien. Seuraavat meinasin tehdä merinovillasta. Niistä tulee varmasti ihanan lämpöiset ja mukavat sukat. Nämä on enemmänkin tällaiset juhla versiot. 

Ommellut sukat on myös mainio lahjaidea. Hieman erilainen niihin perinteisiin villasukkiin verrattuna. Helpon ohjeen sukkien ompeluun löydät täältä. Näitä tekee hetkessä useammatkin itselle tai lahjaksi.Sukistani tuli hieman jämptit, joten kannattaa tosissaan huomioida käytetyn kankaan joustavuus. En itse ainakaan etukäteen ymmärtänyt, kuinka paljon sukat vaatiikaan joustavuutta. Parempi siis näissäkin ensin liian suuri kuin liian pieni.

Sukkien ompelu oli kivaa "aivonta" ompelua. Sellaista nopea ja helppoa surautettavaa, jossa ei tarvitse liikaa ajatella. Toimisi varmaan myös ompelujumin parantamiseen. Paljon helpommalla ei enää voi tuntea onnistuneensa ompelussa.
Ihanaa joulunodotusta just sulle <3 Tykkäsitkö postauksesta? Kannattaa liittyä blogin lukijaksi, tykätä Facebookissa ja seurata Instagramissa.

- Kati -

You Might Also Like

0 kommenttia

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!