Vinkit helppoihin Halloween juhliin

26 lokakuuta


Vietetäänkö teillä Halloweenia? Tuota jenkeistä pikku hiljaa meillekin rantautunutta pyhäinpäivän aaton juhlaa. Suomessa Halloweenille ei käsittääkseni ole vakiintunutta juhlapäivää, johtuen pyhäinpäivän liikkuvuudesta, mutta suosituin ajankohta juhlalle taitaa olla lokakuun viimeisenä viikonloppuna. 

Itse en muista oikeastaan koskaan viettäneeni Halloweenia. Tälläkin kertaa päätin hieman etuilla. Juhlat keskellä viikkoa kuulosti niin mukavalta arjen luksukselta, etten malttanut odottaa edes sitä lokakuun viimeistä viikonloppua. Saatikka tänä vuonna Suomessa vasta marraskuussa oleva pyhäinpäivän aattoa.


Koska me vietettiin Halloweenia työpäivän jälkeen panostettiin ruuissa ja järjestelyissä erityisesti helppoon ja nopeaan. Näillä eväillä ehtii kiireisempikin arjen sankari järjestämään Halloween bileet perheen kesken tai kavereiden kanssa nyyttäri meiningillä.

Tarjoilut:
- Fantaa tai jotain muuta Halloween väreihin sopivaa mehua tai limonadia.
- Dipattavia kasviksia ja ämpärillinen sipsejä. Erilaisia Halloween ämpäreitä löytyy tähän aikaan vuodesta lähes jokaisesta sekatavarakaupasta.
- Muumio nakkeja ja lihapasteijoita. Eli kääritään nakkien ympärille ohuita soiroja lehtitaikinaa. 
- Mustia muffinseja. Mustalla elintarvikevärillä saat helposti, mistä tahansa leivonnaista karmivan näköisiä. 

Pöydän saa helposti, mutta näyttävästi koristeltua mustalla ja oranssilla tyllillä. Rypistät vain tyllit kaitaliinaksi ja laitat tarjoiluastioita, kurpitsan tai tuikkukippoja ryppyjen päälle painoksi. Ei ompelua ei neuloja vain painoilla paikallaan pysyviä ryppyjä. Asettelemalla vielä jouluvalot tyllien joukkoon, saa pöytään mukavan hämyisen tunnelman.

Eikä haittaa vaikka unohtuisi kurpitsan kaivertaminen kuten meillä. Hyvin se näyttäisi pöytään sovin myös kokonaisena. Ehkä minä vielä viikonlopun aikana teen siitä kunnon Halloween lyhdyn.

Pinterest on muuten yksi parhaimmista sovelluksista Halloween ideoiden etsimiseen. Inspiraatio muumio nakkeihin on sieltä lähtöisin. Erilaisia toteutuksia ja ideoita löytyy yllinkyllin.


Tykkäsitkö postauksesta ja haluaisit jatkossakin lukea Unelmallisen elämän tarinoita? Liity blogin lukijaksi, tykkää Facebookissa ja aloita seuraaminen Instagramissa niin pysyt helposti matkassa mukana.

Hurjan hauskaa Halloweenia just sulle!

- Kati -

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivat koristukset! Kun lapset olivat pieniä, heitä varten kyllä koristelin. Nykyään en enää viitsi mutta mukava kun joku viitsii koristella, mukavahan niitä on katsella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija! Lapsiperheissä Halloween taitaakin olla kaiken suosituin. Vaikka mukavaa vaihtelua ne juhlat ja koristeet on itse kullekin :)

      Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!