Syksyn suosikkivärit vaatteissa

20 syyskuuta


Syksyn myötä kesän kirkkaat ja iloiset värit vaihtuvat maanläheisiin murrettuihin sävyihin. Ei kuitenkaan kaikilla. Minun suosikki värini pysyvät kirkkaina. Mukaan pääsee kyllä hieman kesää enemmän myös utuisia ja rauhallisempia sävyjä. Miltä näyttää sinun syksyinen värikarttasi ja suosikkivaatteesi?
Erilaiset kukkakuosit pitävät edelleen pintansa vaatekaapin ykkösenä. Verson puodin Paratiisin puutarha on vielä vuosia ensimmäisen julkaisun jälkeenkin monien ompelijoiden suosikkikuosi. Onneksi innokkaita kangashamstereita hellittiin kesän aikana jälleen parilla uudella värillä. Muutamaan otteeseen niitä on ehtinyt jo täälläkin paininjalan alle. Viimeisimpänä yllä oleva vetoketjuhuppari. Keltaisesta on tullut aina vain vahvemmin yksi lempiväreistäni eikä sitä näy yhtään vähempää syksyn värivalinnoissa. Päinvastoin.
Ommellisen Babushka roses on toinen kuosien kestosuosikki. Monessa värissä tätä herkkää kuosia  löytyy jo minunkin vaatekaapistani. Syyspäiviin sopii ehdottomasti parhaiten yllä näkyvä okra. Kauniilta näyttää myös alla oleva rauhallisempi väritys. Harmaa ja vaaleanpunainen on kyllä lyömätön yhdistelmä. Omaan vaatekaappiini harmaa on päässyt kunnolla vasta viime aikoina. Pinkki ei toivottavasti koskaan katoa minun vaatekaapistani. Keltainen yrittää kyllä sujuvasti jyrätä lempivärin ykkössijaa itsellensä. Käpysen Betoniromua on meillä oikeastaan koko perheen suosikkikuosi. Betoniromua löytyy niin minun kuin miehenkin kaapista. Arvatenkin oman vaatekaapini suosikki on tällä hetkellä alla näkyvät legginsit. Eihän näin päheissä huossuissa voi ihminen olla kuin iloinen! Pinkeissä vaatteissa askelkin on kevyempi.Oletko jo liittynyt blogin lukijaksi, tykännyt Facebook sivuista ja Instagramista.

- Kati -

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kirkas keltainen on oikein hyvä syksyn väri, sitä sulautuu hyvin maisemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija <3 Etenkin tänä vuonna, kun täällä ainakin tuntui ettei ruska pääse keltaisesta eteenpäin ollenkaan :)

   Poista
 2. Keltaista, oranssia, violettia ja metsänvihreää löytyy mun väripaletista. :) Toki harmaata, mustaa ja ruskeaa myös. Ihania nää sun syysvaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan hullummat värit sinullakaan :) Kiitos Pipo-Otus <3

   Poista
 3. Kauniita vaatteita. Keltaisesta tykkään minäkin. Ja pinkistä. Ja monesta muustakin.. :) Tuo Babushka roses -kuosi on niin ❤.. Harmittelin kovasti kun jäin nuolemaan näppejäni tuon harmaa-vaaleanpunaisen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa <3 Ihana, että on muitakin väreistä tykkääviä :) Voi toivottavasti sitä tulee vielä lisää, että saat sinäkin omasi. Välillä sitä täytyy valitettavasti olla niin mahdottoman nopea saadakseen tiettyjä kankaita..

   Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!