Kyllä isä osaa remix - kannattaako lähteä katsomaan?

26 syyskuuta


Koska olet viimeksi käynyt teatterissa? Loistavaa ajanvietettä niin pariskunnille, kaveriporukoille kuin myös perheille. Teatterissa on jotenkin ihan omanlaisensa tunnelma. On helppo päästä mukaan hetkeen. Kaikki muu jää salin suljettujen ovien ulkopuolella. Voi täysillä uppoutua mielikuvitusmaailman syövereihin.

Ostettiin liput Tampereen Komediateatteriin edullisesti jo kevään kotimaan matkamessuilta. Voin muuten todeta, että kannattaa ensin tarkistaa mihin teatteriiin on menossa. Ei olettaa. Ainakaan ei kannata tässä tapauksessa jättää saapumista viime tippaan. Voi tulla matkastakin eräänlainen komedia, jos vain olettaa menevänsä oikeaan paikkaan. Jostain täysin tuntemattomasta syystä olin Komediateatterin sijasta menossa Teatteri Frenckelliin. Onneksi pienen reippailun jälkeen ehdittiin oikeaan teatteriin ajoissa paikalle.


Vannoutuneena Kyllä isää osaa -fanina minulla oli melko korkeat odotukset tästä teatteriesityksestä. Toisaalta myös jännitti pilaanko näytelmän liian suurilla toiveilla vai saanko vielä jopa yllättyä positiivisesti. Joka tapauksessa oli mahtava saada jatkoa tv-sarjan tarinalle. Nähdä mitä tuolle kuvitteelliselle perheelle kuuluu tänä päivänä.

Tutuilla lavasteilla ja musiikilla sekä alkuperäisillä näyttelijöillä esitys on oikeasti kuin hulvattoman hauska jatko-osa 90-luvun hitti sarjalle. Toistuvia väärinkäsityksiä ja samanlaista vitsailua kiperistäkin aiheista. Toisten kustannuksella naurettiin jälleen kippurassa.

Me tykättiin esityksestä aivan älyttömästi. Salissa raikuvasta naurusta päätelleen suurin osa muistakin katsojista. Välillä sai nauraa ihan vedet silmissä. Jos kyseinen tv-sarja on yhtään saanut nauruhermojasi kutkuttamaan kannattaa todellakin lähteä katsomaan Tampereen Komediateatteriin Kyllä isä osaa remix. Tähän näytökseen kannattaa lahjoa talon teinitkin mukaan. Esitys tarjoaa viihdettä ja hyvää mieltä koko perheelle.


Olethan jo liittynyt blogin lukijaksi, tykännyt Facebook sivuista ja Instagramista.

- Kati-

You Might Also Like

0 kommenttia

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!