Kannattiko aloittaa uusi blogi?

04 elokuuta


Tiedätkö en ole pitkään aikaan ollut niin innostunut bloggaamisesta, kirjoittamisesta ja kaikesta tekemisestä kuin uuden blogin myötä. Minusta on ihanaa kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan välillä. Uusi blogi tuntuu kuin olisin vapautunut ompelun tuomista kahleista. Jokaista blogi tekstiä ei tarvitse väkisin runnoa ompelu muottiin. Enää minun ei tarvitse ommella kirjoittaakseni blogia. Se jos mikä on palauttanut käsillä tekemisen riemun ja innostuksen!


Unelmallisesta elämästä löytyy juttuja monesta aiheesta kiinnostuneelle. Sanotaan, että sillisalaattia kirjoittaessa ei kuitenkaan puhuttele ketään. Toivottavasti asia ei ole aivan niin mustavalkoinen. Voihan jokainen onneksi suodattaa ohi ne postaukset, jotka ei ole itselle ajankohtaisia ja tutustu tarkemmin vain itseä kiinnostaviin teksteihin. Haluan kirjoittaa etenkin ompelusta ja muista kädentaidoista, leivonnasta, matkoista ja välillä ihan vain omista ajatuksistani. Uskon, että moni voi samaistua näihin aiheisiin. Aika harva meistä on kuitenkin kiinnostunut vain yhdestä aiheesta elämässä. Monet ompelijat harrastaa muitakin kädentaitoja ja leipovat omaksi iloksi. Matkustaminen kuuluu myös monien elämään jollain tavalla. Ainakin haaveissa. Toiset taas lukevat mielenkiinnolla muiden elämän tarinoita ja arjen ihmeitä. Toivon, että uusien lukijoiden lisäksi vanhan blogin lukijat ovat löytäneet tiensä tänne. Onhan täällä jo nyt, ja myöhemmin tulossa lisää ompeluun liittyviä postauksia. Jokunen sananen ehkä Unelmallisesta yrityksestäkin ja uusista tuotteista ompelua harrastaville. Älä säikähdä, ei tästä ole suinkaan kehittymässä mikään mainos blogi. Enemmänkin tarina yrityksen takana olevasta elämästä.


Kesän aikana tein päätöksen luopua vanhan blogini kirjoittamisesta. Etenkin uudelleen syttyneen blogi innostuksen vuoksi, mutta en myöskään halua jäädä kahden blogin loukkuun. Siitä kärsisi molemmat. Pitkään mietittyäni ymmärsin, että vain vanhasta luopuminen voi tuoda tilalle, jotain uutta. Jotain kaunista ja arvokasta.

- Kati -

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ns. "sillisalaattiblogit" ovat minun suosikkeja! :)
  Onnea uudelle blogille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että on myös lukijoita jotka myös oikeasti pitävät monipuolisista blogeista! :) Kiitos kommentista Henna :)

   Poista
 2. Onnea uudelle blogille! Aina on hyvä joskus pöllyttää ja vaihtaa vaihdetta, jos siltä tuntuu:) Minä odotan innolla uusia juttuja ja liityn lukijaksi! Itsekin kirjoitan Kristallikimara blogissani noita sillisalaatteja:) On kiva kirjoittaa monesta erilaisista aiheista, koska ei se elämä pelkkää kässää ole, vaikka sitä harrastaisikin. Lifestyle antaa vapaammat kädet myös yhteistyöhön, joka niitä haluaa. On totta tuo, että jos ei kiinnosta joku juttu, sen voi jättää lukematta ja palata katsomaan sitten niitä juttuja jotka kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt! <3 Olen niin samaa mieltä kommenttisi kanssa. Jotenkin oma mielenkiinto blogiin ja kirjoittamiseen tuntuu pysyvän paremmin kun ei tarvi jumittua yhteen aiheeseen. Kaipaa itsekin sellaista monipuolisuutta ja vaihtelevuutta toimintaansa :) Ompelu puolella yhteistyö mahdollisuudet on todella rajalliset, mutta olen kyllä alkanut harkitsemaan enemmän niidenkin mahdollisuutta blogin aihepiirin laajennettua.

   Poista
 3. Kiva kuulla että on uutta intoa ja mukava välillä nähdä ompeluksiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanaa huomata Saija, että olet löytänyt uuden blogin ja odotat ompeluksiani! <3

   Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!