Viikko mustavalkoisena

03 heinäkuuta

Miltä näyttää viikko mustavalkoisena? Sain idean postaukseen tietenkin Facebookissa kiertävästä valokuvahaasteesta. Seitsemän päivää ja jokaisesta päivästä yksi mustavalkoinen kuva ilman selityksiä. Minä haluan kuitenkin selitellä. Olen myöskin hyvin laiska päivittämään henkilökohtaista Facebook profiilia. Tosissaan pitää olla jotain sanottavaa, että sinne erehdyn ajatuksiani julkaisemaan. Tykkään näköjään enemmän jakaa ajatukseni koko maailman nähtäville blogiin tai sen some kanaviin. 


Herää kysymys, sataako aina maanantaina? Viime viikko alkoi meinaan yhtä kurjalla säällä kuin tämäkin. Toisin kuin tänään viime viikolla en kastunut vaan odotin kiltisti kotona iltapäivän auto kyytiä. Yksi hyvä puoli on vesisateessa. Sopii mainiosti käyttää minun suosikki kenkiäni. Enää pari väriä puuttuu omasta mielestäni täydellisestä saapas kokoelmasta.


Whaat?! Tiistaina Ossi todellakin täydellisesti yllätti minut. Nälissään lähti lähikauppaan iltapala ostoksille ja toikin tullessaan minulle ruusukimpun. Aika mahtava mies! <3


Keskiviikkona suurin osa päivästä kului tietokoneella ensimmäistä kirjaa tehdessä. Kohta alkaa olla valmista. Ehkä jo heinäkuun aikana Unelmallinen verkkokauppa on auki ja kirja markkinoilla.


Torstaina piti hieman ehostaa ulkonäköä parturissa. Ei nyt kuitenkaan visio ja lopputulos aivan kohdanneet. Onneksi hiukset kasvaa yllättävän äkkiä pois mallistaan.


Perjantai treffit kesäteatterissa. Onneksi saatiin kevään matkamessuilta esitteet ja alennus liput, koska todellakin kannatti lähteä. Suosittelen muuten muillekin Ellivuoren kesäteatteria. Aivan mahtava näytös tuo Sata lasissa! Ellivuoren palvelut on muutenkin muuttuneet edukseen. Selkeästi on vielä hommat kesken, mutta Sastamalassa sijaitseva laskettelukeskus hotellineen näyttäisi vielä vahvasti kääntyvän nousuun uudistuksien myötä.


Lauantaina pidettiin kunnon leffailta. Odotukset ei kummastakaan filmistä ollut jostain syystä suuret, mutta erityisesti Teit meistä kauniin yllätti todella positiivisesti. Ei mitenkään kauniina tarina vaan hyvänä elokuvana. Jotenkin en yhtään osannut odottaa kuinka karu tarina Apulannan takana oikeasti on.


Sunnuntaina mökötettiin ensin kotona vallitsevaa ahtautta. Ei kuitenkaan pakattu vielä tavaroita odottamaan ehkä jonain päivän löytyvää uutta kotia varten vaan lähdettiin nauttimaan ulkoilmasta. Parasta nykyisessä asuinalueessa on ehdottomasti vierestä löytyvät ulkoilumaastot, korkeat kalliot ja rauhalliset metsäpolut. Vähän vaikea tuota mamman poika Mafia olisi muihin lenkki maisemiin kuvitella.

Aika perus viikko siitä tuli. Mikään päivä ei kummemmin muistuta toistansa kuten ei yleensäkään. Yhdestä kuvasta ei läheskään koko päivän kulku aukea, mutta raottaa se vähän verhoa. Haluaisitko toistekin katsoa miltä meidän viikko näyttää? Itse meinaan innostuin viikon tallentamisesta kuvina niin, että voisin hyvin kuvitella toistekin tekeväni samankaltaisen postauksen.

- Kati -

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Onpas kiva idea tehdä FB-haaste blogiin! :) Mun mielestä toimii blogissa tosi hyvin! :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! :) Blogissa saa mun mielestä jotenkin paremman kokonaiskuvan kun harvemmin kukaan Facebookissa muistaa enää edellisen päivän kuvia :)

   Poista
 2. Siis wautsi, onnittelut ensimmäisestä kirja projektista!<3 Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä tuleman pitää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo! <3 Hieman minua meinaa jo alkaa jännittämään kirjan ja verkkokaupan lähestyvä julkaisu :)

   Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!