Tervetuloa!

12 toukokuuta

Mitä kirjoitetaan ensimmäiseen postaukseen? Luulisi kirjoittamisen käyvän aivan samalla tavalla kuin kaikkiin aiempiin postauksiin. Kolmen vuoden aikana niitä on kuitenkin jokunen tullut kirjoitettua. Uuden blogin ensimmäisessä tekstissä on kuitenkin aivan erilainen tuntu. Jännitys. Uutuuden viehätys. Suunnaton innostus tulevasta. Kaikesta, mitä edellinen blogi ei yksinään tarjonnut. Ensimmäinen blogini, Unelmallinen keskittyy pelkästään ompeluun. Aikuisten vaateompeluun. Elämän myllerryksen myötä tuli suunnaton tarve kirjoittaa paljon muustakin. Omasta elämästä, mieleni viidakosta, ikuisesti riivaavasta matkakuumeesta ja kädentaidoista elämäntapana. Pitkien pohdintojen jälkeen tuntui oikealta aloittaa aivan uusi blogi vanhan rinnalla. 


Ensimmäiseksi on varmasti ainakin syytä hieman esitellä itseäni. Olen Kati. 25-vuotias yrittäjä, yhden Ossin avovaimo, läheisriippuvaisen Rottweiler Mafin emäntä, kolmen teinin isosisko ja muistisairaan läheisen omaishoitaja. Ammatiltani olen lähihoitaja, mutta nuo työt on jäänyt jo kauan sitten. Koulunpenkkiä enemmän uskon itsenäiseen oppimiseen. Kaiken voi oppi kun on vain riittävästi innostusta ja halu oppia. Olen luonteeltani tempperamenttinen taivaanrannan maalari, päättäväinen innostuja  ja rehellisen suorapuheinen. Sellainen oman tien kulkija. Usein innostun asioista niin, että kaikki muu unohtuu.


Rakastan kaikkea käsillä tekemistä. Sitä onnistumisen tunnetta, mikä tulee valmista työtä katsellessa. Erityisesti olen kiinnostunut ompelusta, koruista, maalaamisesta ja leivonnasta. Viimeisen puolen vuoden aikana olen innostunut matkailusta. Haluan nähdä ja kokea. Mennä ja nauttia. Toistaiseksi matkat keskittyy kotimaahan ja risteilyihin. Rakastan merta. Laivalla tuntuu vapaudelta. Aivan kuin olisi irti kaikesta muusta. On vain tämä hetki. Tykkään uppoutua mielikuvitus maailmaan hyvän kirjan tai elokuvan parissa. Kuten huomaat, kiinnostuksen kohteita minulla on monia. Tarkoituksena ei ole liikaa rajata Unelmallisen elämän aihepiiriä. Luulen, että tästä kehittyy melko käsityö painotteinen lifestyle blogi. Minun unelmallisen elämäni näköinen. Kaikkine iloineen ja suruineen. 


Kiinnostuitko blogista ja haluat tietää, mitä tuleman pitää? Tykkäämällä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa pysyt helposti menossa mukana. Toivottavasti tulet viihtymään!

- Kati -

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihanaa, aloiti kirjoittamisen!! Innolla odottanut, että pääsen lukemaan tätä :) Pidän todella paljon sun tyylistä kirjoittaa, on mielenkiintoista ja hauskaa tekstiä!!

  VastaaPoista
 2. Tulin kurkistelemaan tänne uuteen. :)

  VastaaPoista
 3. No nyt sain lisättyä uuden blogisi lukulistalle:) Jännä miten bloggerin profiililla ei pysty enää liittymään lukijaksi, en ainakaan minä pysty.
  Mutta siis, mahtava juttu kun aloitit kirjoittamaan uutta blogia! Täällä on kiva piipahtaa lukemassa sinun ajatuksia ja mitä kaikkea muuta Unelmallisen elämään kuuluu kässäilyjen lisäksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo ihanasta kommentista! Tuli ihan todella hyvä fiilis <3 Mahtavaa kuulla, että tykkäät uudesta blogista :) Kokeilin itse liittyä lukijaksi tuosta oikealla olevasta "Liity lukijaksi" ja onnistui ihan normaalisti, en kyllä osaa sanoa mikä on voinut olla vialla.. Toiset onnistui liittymään lukijaksi ilman, että se oli edes näkyvillä, mutta itse en kyllä löydä kohtaa mistä se onnistuisi. Jännää on tuo tekniikka! :)

   Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!