Kannattaako lähteä Vammalaan kangaskauppaan?

20 toukokuuta

No todellakin! Toisin kuin nimestä Kangaskauppa Nokian kauppahuone voisi päätellä kauppa ei sijaitse Nokialla. Kangaskauppa on Vammalassa tai oikeammin sanottuna Sastamalassa, juuri valmistuneessa uudessa rakennuksessa aivan ison tien varressa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Jos ajelet ohi tai suunnittelet matkaa näille kulmille kannattaa poiketa vierailulle. Tai lähteä vaikka ihan vain kangasmatkalle. Niitä täällä meinaan on!

Aivan valtava tarjonta! Kankaita, askartelutarvikkeita, kangasvärejä, helmiä, nappeja siis aivan kaikkea. Jo hetken kiertelyn jälkeen tuli ehdottomasti sellainen fiilis, että mitä täältä ei löydy, ei varmasti edes tarvitse. Seuraavan kerran kun suunnittelen uusia verhoja, takkia tai vaikka juhlamekkoa taidan kyllä Tampereen sijasta suunnata suosiolla Vammalaan.


Meillä oli jo pidempään ollut tarkoituksena lähteä katsomaan, millainen tarjonta kyseisessä kaupassa on. Kun Facebookissa osui silmään mainos kangaskauppaan järjestetystä ideapäivästä tuli vihdoin lähdettyä vierailulle. Etenkin tällaisessa kaupassa, missä valikoimaa on hurjasti erilaisiin kädentaitoihin on ideapäivä varsin loistava keksintö. Mitä kaikkea voi tehdä tarvikkeilla, joita heillä on myynnissä. Tarjolla oli erilaisia ohjeita, vinkkejä ja ideoita.Tiedätkö käymisen arvoisia kangaskauppoja? Onko just sun paikkakunnalla kotimaan paras kangaskauppa? Oikein mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan tulevia kangasmatkoja suunnitellessa.

- Kati -

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kiva kuulla uusista paikoista.. Kuulostaa todellakin käymisen arvoiselta paikalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monista kaupoista löytyy niin harmittavan vähän tietoa netistä, että mun mielestä on kiva näyttää kunnolla ihmisille mihin ainakin kannattaa mennä :) Kiitos kommentista Raisa!

   Poista
  2. Forssassa on erinomainen kangaskauppa Kankainen

   Poista
 2. Siis wow mikä paikka! Aivan huikea kangas- ja muu tarvikeparatiisi!! <3 :D
  Mutta, mieheni tietää, ettei minua saa päästää tuollaiseen kauppaan :D - se tietäis hänelle kuluja ;) :D niinpä minun ei auta kuin vaan suostua niiden kankaiden käyttämiseen jotka ovat vaatekaapin alaosassa vielä kauppapusseissan ja muualla (monissa kaapeissa ja lipastoissa) valmiina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mahtava kauppa! Vaikka asun loppujen lopuksi melko liki tulee kyllä valitetattavan harvoin lähdettyä. Parempi rahapussille! Niitä kaapissa odottavia kankaita kun riittää täälläkin :)

   Poista

Ihana, jos ehdit jättää viestiä vierailustasi. Pienikin kommentti on suuri ilo minulle. Kiitos!